Behandlinger

Fysiurgisk massage

En form for dybdegående massage, som tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning samt den fysiologiske sammenhæng mellem muskulatur, skellet og nervesystem. Hjælper mod: nakke-, ryg- og lændesmerter, spændingshovedpine, muskelsmerter, myoser, stress, sportsskader, og meget mere.

Bestil tid

Sportsmassage

Sportsmassage er kort fortalt fysiurgisk massage designet specielt til sportsfolk og dem, der motionerer. Udgangspunktet er  kroppens anatomi og fysiologi, men der bruges mere udstrækning og ledrotation samt taponament og vibration. Massagen hjælper både med at forebygge skader, lindre smerter og er med til at øge præstationerne.

Bestil tid

Bindevævsmassage/cupping

Alle vores muskler er “pakket ind” i bindevæv (fascia), som hjælper dem med at bevæge sig i forhold til hinanden. Så hvis nogle fascia sidder fast, begrænser de bevægelsen af de muskler, de har forbindelse til. Bindevævsmassage hjælper med at løsne dit bindevæv og er med til at fjerne de affaldsstoffer, der ophober sig i det. Der bruges både hænder og sugekopper under behandlingen. Der kan forekomme røde eller blå mærker på stederne, hvor der har været sugekopper, men de forsvinder i løbet af få dage til en uge.

Bestil tid

Firmamassage

Hvis du som arbejdsgiver synes, at dine medarbejdere fortjener noget ekstra for den indsats, de udøver, kan du takke dem med en firmamassage. Den udføres på arbejdspladsen, eller hvor I ellers vil have den.

Bestilles kun telefonisk.

Mobilmassage

Til dem som vil have massage i hjemmets trygge rammer, i haven, i baggården eller hvor som helst.

Bestilles kun telefonisk.